Söndag

Discot i fredags var niice. Eller iaf första delen av det. Då kom det en massa småungar, men sen när fyrorna och femmorna skulle komma kom det bara fyra stycken. Aja det var mys iaf.
Igår fick jag ärva min pappas gammla mobil (eftersom jag tappade min gammla på planet från London), och gick och köpte ett startpaket till den, sen köpte jag lite ny rouge också. Sedan träffade jag Freja, Ylva och Sankan och så satt vi och samtalade i skytten en liten stund tills det att Ylva åkte hem och jag och Freja började dra oss hemmot. När vi kom in i Frejas vardagsrum sitter hennes morsa där i bh och trosor och fönar håret, Freja fick hjälpa henne med datorn för att hon fick inte igång anslutningen. När hon hade dragit till någon 40-års fest så kom Sankan, och Freja klippte och färgade hennes hår. Sen hade vi inget att göra så vi drog in till nrj. Vid T-centralen träffade vi Mira och senare vid kungsan träffade vi en massa andra. Dock gick vi efter Lazee för det var inte så kul där. Vi gick hem till Elisabeth som bor i rådhuset för hon skulle hämta kläder och stuff. Sen åkte vi hem.
Idag har jag flängt runt lite här och där. Ikväll vet jag inte vad som händer, imorgon är det skola iaf.

Torsdag

Idag var det skolan som gällde som vanligt då. Fastän torsdagar är den sämsta dagen tyckte jag att den var helt okej faktiskt. Bara det att vi fick en No - läxa som vi ska ha till imorgon, visserligen är det bara ungefär fem ord man ska kunna så det gör inte så mycket. Sen när jag kom hem då så bakade jag chokladbollar till föräldrafikat som vi ska ha på ett disco som vi ska ha imorgon. Discot är för årskurs 1-3 och 4-5. Börjar 17.30 och slutar 21.30. Att vara där, ta inträde, stå i kiosken, leka DJ och dansa är obligatoriskt. Men som tur var så behöver vi inte vi vara där hela kvällen utan vi ska få jobbpass imorgon. Imorgon kommer jag nog inte skriva något här men kanske på lördag.

Tisdag







Volymbyxa, wow! 


Visst blir man nog lite förvirrad av alla nya sexor. Visst har man inte direkt längtat efter skolmaten. Och visst, läxorna känns inte heller så roliga. Men jag måste nog erkänna, lite skönt är det att vara tillbaka. School Sweet School. Eller nja kanske inte riktigt så kul men skönt att alltid ha något att göra på dagarna, och så är inte allting såå tråkigt heller. Nej inte ska man klaga, nej. Att slösa sin tid på att bara sitta och sucka, stöna, gnälla, trumma eller ja, vad alla nu gör är bara slöseri med tid, eran, våran, min och din. Så varför inte bara ge allt ett försök?
 Det är sista året, att slösa sig igenom det tycker jag känns väldigt onödigt. Om folk klagade och om det inte störde någon annan så visst, fine for me, men nu när man blir distraherad av det, jaa.. Jag vill bara säga att jag tycker att det känns enormt, för att använda stora ord, onödigt.
Btw, inställing är allt! Tänk på det.


Måndag

Idag var det den första skoldagen, den var helt kul. Vi fick en ny engelska- och svenska lärare, Christer, han var lite konstig. Annars fick man sitta och höra Fridas klagomål på matten, men it doesn't matter. Imorgon börjar vi 09:30 med en gymnastiklektion som man inte behöver ha kläder till. Sen vet jag ingenting faktiskt. Bara att vi slutar 14:35.

Tisdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, hjärnan är helt tom. Idag var det begravning i alla fall, det var hemskt har inget smink kvar. Vi åt smörgåsar efter begravningen, pappa sa att det var det som farfar älskade.
Nu är farmor och Gun här och vi ska nog äta snart. Orkar inte skriva mer nu.

Några visdomsord, från mig till dig

Hur värdesätter man en vänskap?

Ja, hur gör man? Jag satt igår och funderade på detta och kom fram till: Värdesätter vännen i fråga inte vänskapen så mycket, genom att låta t.ex bråk och missförstånd komma imellan den tycker jag inte att man ska värdesätta ett skit tillbaka! Sånna människor är inte värda ens förlåtelse. För att citera ett ordspråk " Att fela är mänskilgt, men att förlåta är gudomligt." Visst är det mänskligt att fela och det gör alla lite då och då, men man ska väl inte behöva vara en gud för att förlåta? Man kan faktiskt inte läka öppna sår med bara händerna, alltså behöver man hjälp från den andra sidan. Då är tillbaka igen då, folk som inte bryr sig/vägrar att hjälpa till är de verkligen värda att kämpa för? Är de verkligen värda att man lägger ner all sin energi för att få höra ett litet ord från dem som kan betyda så mycket? Som jag sa, "det är gudomligt att förlåta", men så länge de inte förlåter är de inga gudar i mina ögon. Så länge ens så kallade vänner bara skiter i en och bryr sig om sina andra vänner är de inte värda att ha. Jag säger bara, bry dig om dina riktiga vänner! Och du vet nog vilka det är.

Onsdag

Ursäkta att jag inte har skrivit på nästan en vecka (!) men jag glömde lite anteckningar från London hemma hos mamma och jag har varit hos pappa men nu kommer dom iaf :)

Shoppingdag 1:

Efter en dag på Oxford och Regentstreet var fötterna helt döda, men det var helt klart värt det!


Shoppingdag 2:

Camdenmarket med sin mångkulturella charm var fantastisk, så även The Beatles Store på Bakerstreet. Att det senare började regna var dock ett minus.


Shoppingdag 3:

Notting Hill var färgglatt med rosa och blå hus bland annat. Mysigaste stället enligt mamma.


Ha det bra!

Torsdag

Dagen började med att jag gick ut och sprang. Senare åkte jag in till stan och träffade Ylwa och med henne var Camilla men hon gick efter ungefär en minut. Efter det började jag och Ylwa gå mot banken för att jag skulle sätta in pengar på mitt konto. När vi väl var där fick jag numret 153, men när det var min tur så var det några gamlingar som tog min tur! Så jag var tvungen att vänta tills numret efter. En grej med banker som är jobbigt är att alla är så tysta att man själv inte kan prata normalt, man måste viska för annars skickar alla mördarblickar åt ens håll så man lika gärna skulle kunna falla ner död på golvet framför dem. När vi var klara hos banken började vi gå mot Wayne's Coffee för att ta en Chailatte, och när vi satt där och drack kom Mimmi och gjorde oss sällskap. När vi druckit upp (och slickat upp skummet) var Ylwa tvungen att åka. Så jag och Mimmi började gå runt i affärer och kolla (favorit i repris!). Tyvärr blev inte det så långvarit för jag var senare tvungen att åka hem till pappa och hämta en jacka som jag ska ha i London. Så vi tog farväl och åkte åt varsit håll. Imorgon åker jag till London och det ska bli..jaa fantastiskt helt enkelt. Nu ska jag sluta men jag berättar vad som hänt sen när jag kommer hem.


Onsdag

Ibland leker livet. Igår var jag med Molly. Det var supertrevligt! Fast först innan vi kunde fika fick vi gå hem till hennes pappa på Sveavägen och hämta lite strumpor m.m. Så regnade det såklart, så Mollys pappa tipsade oss att man kunde köpa billiga paraplyn på Lagerhouse. Så vi började gå dit eftersom det bara låg gatan ner. Just då öppnade himmlen sig och ett skyfall kom ur det som tidigare bara varit lite duggregn. Så vi fick springa in på Glitter och vänta ut regnet en liten stund, men eftersom det aldrig slutade regna gick vi ut igen. Tillslut kom vi faktiskt fram till Lagerhouse! Där fanns faktiskt ett, fult men billigt, paraply som Molly köpte. Sen åkte vi vidare från östermalmstorgs tunnelbanestation till Gamla stan där vi skulle hitta ett mysigt café. Efter en massa in och ut springandes så hamnade vi på Espresso House (tyvärr!). Där köpte jag en röd té och Molly tog en Chailatte. Där satt vi och samtalade en stund. När vi hade druckit upp så började vi röra oss mot t-centralen för att Molly var tvungen att åka iväg och jobba. När vi kom ut från Espresso house hade det inte slutat regna! Så det var bara att fälla upp paraplyet igen. När vi var vid slottet gick det dock sönder. Molly blev skitsur och började svära jättehögt. Så när vi senare gick vidare så kom vi faktiskt förbi en Lagerhouse och där gick vi in och begärde att få byta ut paraplyt som gått sönder efter en dryga timme! Receptionisten beklagade sig med att det inte tålde hårda vindar och vi fick ett nytt. När vi var framme vid t-centralen och skulle ta farväl såg vi båda två ut som ett par dränkta katter, men det var absolut en värd dag. Imorgon ska jag träffa Ylwa och sätta in pengar på banken, så det skriver jag mer om imorgon.

Söndag

Igår var det fest, det var faktiskt roligare än jag trodde. Väldig god mat med skaldjur och lite plock till. Sen vi två gick gästerna och vi andra somna som stockar. Gick ut och sprang i morse. Det var skönt. Sen har jag inte gjort någonting alls faktiskt, bara tagit det lungt. Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, på tisdag ska jag vara med Molly (äntligen!), på onsdag ska jag kanske vara med Olivia och på torsdag ska jag vara med Ylwa! Det blir en bra vecka eftersom jag också åker till London på fredag! Längtar som bara den! Min absoluta favoritstad faktiskt, har alltid drömt om att få åka dit.

Fredag

Chris Martin. Omg. Hur kan en människa skriva såna texter? Swallowed in the Sea, jag vet inte ens vad jag ska säga. Kan inte sluta lyssna. Är helt fast, som om han har tagit ett järngrepp om mig och vägrar släppa.
En annan grej också, kan man längta efter en människa som man har träffat sisådär 2-3 ggr i hela sitt liv? Sakna sådär att man räknar dagar och börjar dagdrömma. Jag har aldrig varit den där personen som är uppe bland molnen, men nu? Nja jag vet inte. Något börjar förändras. Inte till något dåligt, nej, men till något bra?
Imorgon är det fest. Bröllops/skaldjursfest här hemma. Hela stora tjocka släkten är inbjuden. Ska ta på mig finklänningen och finsmilet medans tankarna flyger iväg på annat håll. Som vanligt antar jag. Kanske gömma mig en stund vid datorn. Vi får se.

RSS 2.0