Orientering

image2
Idag var det dagen DET. Idag var det orienteringsdagen. Vi skulle samlas 10:30, men jag och Lisa var där redan fem över. Hennes mamma skjusa. Sen kvart i springer vi iväg. De första 100 meterna, sen gick vi. Hitta alla kontroller med smärre problem. En jobbig grej var bara att när man gick på fälten var det så varmt att man trodde man skulle brinna upp! Men vi överlevde. Efter gick man hem och tog en kall dusch. Sen gick jag ut och sola lite. Älskar när man börjar att få färg. Inte för att jag har särskilt svårt för det men men. Sen kom min bror hem och då åkte vi och mamma till Täby centrum. Där köpte jag ett linne, ett par shorts och en bikiniöverdel (se bild). Mkt nöjd faktiskt ^^ Imorgon vet jag inte. Kanske sola lite mer.

Skönt solväder!

image1
Min dag har varit lite upp och ner idag. Det är det minsta man kan säga! Först när jag kom till skolan ringde jag mitt saldo, och gissa vad? Jag hade bara EN krona kvar. Sen skickade jag ett sms till Frida och då hade jag bara 66 öre kvar :( Det har bara gått två veckor sen jag fyllde på kortet. Palla liks. Iaf, vi gick till golfängarna sen och tecknade lite. Jag ritade av mina solglasögon och min iPod. Kommentar från lärare: Du gillar inte att rita natur va? Fan heller, träden blir bara snea. Sen ringer en desperat Freja och vill att jag ska sjunga i hennes band OCH på skolavslutningen. Jag sa nej. Sen ringer hon igen, denna gång ännu mera desperat, och frågar mig eftersom deras sångare hoppat av. Då gav jag upp. Nu ska jag sjunga en Blink.182 låt på skolavslutningen. Det är kul att repa, inte första gången för mig då men kula varje gång :), dock dissade Matte och Tobbe oss så vi hade inga trummor och en gitarr. Aja är fett pepp på det iaf!

Helgöversikt

Har inte haft tid att skriva på ett tag. Har varit lite busy på sista tiden. I fredags gjorde jag iaf inget, var ensam hela kvällen för att resten var på ngn middag på min syrras skola. I lördags gick jag först och köpte en skolavslutningsklänning. Bilder kmr kanske sen! Sen gick jag hem till Freja. Där var även sötaste Mira. Sen kom Chrille och då gick vi och köpte lite smått och gott på ica maxi som vi sen hade på en picnic på berget :) Efter ett tag dog vi lite och solade. Somnade nästan faktiskt :P Sen åkte jag, Freja och Mira hem till Mira för att hon skulle byta kläder. När vi var hemma hos henne så skulle hon raka sina ben och då råkade hon cutta sig själv så hon blev värsta emot :O Sen åkte vi iaf tillbaka till Solna, och då åkte vi hem till Danni där Chrille var (som hade gått hem tidigare) Vi började kolla på en hitler film och då kom Matte och joina oss. Vi hade typ ett ton godis och en massa chips och ostbågar XD Sen börja iaf melodifestivalen som vi inte kollade så mkt på, kollade på American Pie istället x) Sen kmr Frejas syster också. Jag och hon skulle starta 3:dje världskriget för att spanien alltid låg före sverige. Sen när det var slut åkte jag, Mira och Freja hem till Freja och sov. Nästa dag sov jag nästan hela x) Och idag var det friendsdag, ganska chill faktiskt. Fick en bra grupp :)

Freeddaaaggg

Äntligen äntligen äntligen är det fredag! Denna vecka har varit skit, har haft så mkt läxor/prov att man hade kunnat simma i dom. Imorrn ska jag vara med sötaste Daniella och Freja och vi ska ha våran ''bästa lördagen'' kolla på lite schlager och sånt ;) Sen på måndag så är det ngn friendsdag på skolan. Jag går inte på den. Hamna i sämsta gruppen! Sen resten av veckan är det elevensval, och då ska jag ha bild. Sen som en lite käck avslutning har vi orientering. Funderar på att skita i den också. Aja iaf, ha en underbar helg!

Amatörkurs i orientering

Måndagar är aldrig mysiga. Man är bara trött och det känns som om huvudet ska sprängas. Men inte idag. Visserligen var jag trött men hade inte ont i huvudet :) Var med Freja och Danni på lunchen. puss på dom :* Sen fick vi lära oss hur man trär på en kondom på NO:n XD Hahah det var lite kul. Sen gick jag och Frida på en mycket spännande amatörkurs i orientering. Vi gick och hittade 4 kontroller med hjälp av våran gympalärare i Ursvikskogen. Lite bökigt, men är man bergsklättrare så är man! Om 2 veckor är det den "riktiga" orienteringen. Inget man ser fram emot direkt.

Regn,

Idag vakna jag upp och var pepp på att träffa en barndomskompis. Gick upp och åt frukost. Fortfarande lycklig. Sen ringer hennes mamma och säger att hon är sjuk så vi inte kan komma. Inte lika lycklig längre. Nu råkar min dag nämligen vara förstörd. Palla att jag sett fram imot det är i flera dagar och så ringer hon IDAG och säger att de inte kan. Hoppas man får träffa de en annan gång då. Tog iaf en ilsken runda i skogen och sprang av mig det mesta. Har egentligen en massa saker jag ska göra idag men orkar inte. Har liksom inget mål längre som driver mig framåt. Nu får jag det att låta som om jordens undergång vore här, så är det ju inte men jag är besviken. Ha en bra lördag iaf!

Fredagsmys på tunnelbanan

Äntligen fredag! Alltid lika kul när veckorna lider mot sitt slut. Hade sovmorgon för att livskunskapen var inställt, mkt skönt. Det var en ganska lugn dag faktiskt. Bara en liten sak som man blev lite fundersam över. Varför snacka skit om folk som man sen umgås med dagen efter? Det fattar jag faktiskt inte...Gjorde iaf wok på hemkunskapen med Frida och Sofie. Det blev mums! Sen skynda jag och Frida (mest Frida)till cetrum för att sen ta tunnenbanan hem. Alltid lika mysigt att åka bland en massa trötta människor på tunnelbanan. Tänkte iaf spendera kvällen med The Sims och kanske snacka lite i tel. Lugnt värre faktiskt.

RSS 2.0