Heidå!

Imorn smäller det! Destination : Spanien, Mallorca. Har packad färdigt nu (som förövrigt gick på typ en kvart XD) och ska snart duscha. Är så jävla pepp asso! Äntligen får jag använda min spanska och bara bada och sola heela dagarna :D Idag har jag mått piss. Vakna fem av att jag är teppt som in i helvetet. Kan inte somna om så jag slumrar/halvsover till klockan 8. Sen duschar jag och tar nässpray. Vilken befrielse asso! Sen somnar jag om jag sover till 11. Orkar inte gå upp så jag ligger kvar i sängen och läser. Ligger där typ hela dagen till 4. Orkar inte göra ngnting. Nu är jag (tack och lov!) piggare. Brorsan kmr in och berättar att det ligger en enkrona i toan! Senare visade det sig att det var syrrans. Men hur man kan tappa en enkrona i toaletten är fortfarande ett mysterium. När vi ska ta farväl morsan början hon och syrran gråta som vanligt. Medans de storbölar i armarna på varandra står jag och brorsan och sparkar grus. Och så är jag så himla snorig också att morsan tror att även jag bölar. Illa asso. Det är ju faktiskt inte för hela livet, bara 17 dagar :P Visst kan jag låta hjärtlös nu men jag tkr att det hela är lite överdrivet. Jag menar, när syrran var mindre böla hon bara när vi skulle hem till mamma och tvärtom. Även fast det bara gällde 3 dagar. Aja måste sluta nu ska duscha, men vi hörs om 17 dagar! Chao!

W.T.A.I

Igår var jag på w.t.a.i. Det var en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Det var så mkt känslor så jag kan omöjligt uttrycka alla i denna text. Men jag ska återberättadagen så gott det går. I korta drag. Annars blir det för långt.

Jag och Freja kom dit efter lite strul med biljetterna. Vi kom 10 minuter innan Sahara Hotnights gick upp på scenen. De var faktiskt jättebra live! Efter deras spelning träffade vi (jag och freja) Mimmi och Fanni. Vi gick och kollade på Dirty Pretty Things, som också var bra men vi såg inte klart hela. Sen Blev Freja hungrig så vi två gick mot korven, Där i kön stog Olivia och c.o. Så vi ställde oss med dom. Sen gick vi till Mando Diao som skulle spela. Där träffade vi Mimmi och Fanni igen. Sen började Mando Diao (se bild)spela och det var det bästa jag ngnsin har sett. Så jävla fucking bra <333333333 Jag tror jag faktiskt har blivit riktigt jävla kär. I Mando Diao. Efter Mando var jag och Freja med Olivia och c.o. Vi fick två nya kompisar, Pontus som var dryg och Sebbe som var skateare. Sen gick vi och kollade på The Hives. Det var mkt bra mhm! Men alla knuffades asmkt så jag och Freja gick mot scenen där Foo Fighters skulle spela efter två låtar (med The Hives). Där träffade vi Albin och Andreas som också hade gått ifrån The Hives. Sen började Foo Fighters spela och DET VAR SÅ J Ä V L A VÄRT! Fyfan va bra det var!
 Mandoo <3333333

Skolavslutning

Idag var det skolavslutning. Gick upp halv sju för att vi skulle vara i kyrkan halv åtta. När vi kom det drog vi igenom allting. Sen var det uppvisning för sjuorna och sexorna. Gick bra förutom att matte tappa trummpinnen två ggr XD Efter det var det en massa som kom fram och sa att de tyckte att vi var bra : DD fett glad man blir asso. Sen var det uppsvisning för åttorna och niorna. Rektorn delade ut stipendium i typ 100 år. Sen när vi skulle spela så spela matte fel och alla kom av sig. Så jag och tova typ sprang av scenen. Fyfan vad jag skämdes. Sen kmr Pontus fram till mig och säger att vi ska spela igen efter Helenas pianosolo. Så det gjorde vi. Och det gick mkit bättre, publiken var skithärlig. Tack alla! Sen började alla nior gråta och då blev det lite sorjligt. Efter när vi kommit ut så fick vi våra betyg och sommarbrev. Det var också lite sorjligt. Sen åkte jag och mamma ock handla mat på  McDonald's. Och nu sitter jag här. Ha ett härligt sommarlov!

Bingoo!

Seg dag idag. Sista No:n, sista So:n, sista svenskan, sista spanskan och sista matten. Äntligen! Hade ont i ögonen och huvudet hela dagen. Vettefan vrf jag är så trött nu för tidn. Önskar jag inte var det. I So:n var det betygsnack dåva, VG i alla ämnen men nästa termin får jag MVG! Anna vågade inte sätta MVG på mig den här terminen men hon sa att om jag bara fortsätter som jag gör jag nu får jag MVG. Happy! Var med Freja och Danni på lunchen och världens, jag menar verkligen VÄRLDENS, gulligaste kille kom fram till oss. My god! Har nästan inte sätt sötare unge! När vi skulle gör give me five med honom så dunka han sitt huvud mot våra händer. Oh my god asso! Iaf så glömde Freja att säga hej till Vittula som hon lovat..! På spanskan kolla vi på en film på spanska om spanien. Oväntat asso. På matten vare godisbingo :D! Men jag vann såklart inget (som vanligt då). Emil lessna efter två omgångar (''jävla skitspel!'') och satte sig i fönstret bakom mig och Frida. Heheh jag putta på honom några ggr men då blev han "sur". Iaf Sofie vann den största vinsten, lyckost! Och Freja ska på balen ikväll. Hahah Tobbe ska hämta Freja på hans bmx. OMG, nu har pappa fixat biljetter till mig och Freja till w.t.a.i. Längtar somfan!

The beginning of the end

Nu har fotbolls EM börjat då. Kanske kul för alla fotbollsfantaster, men inte för mig. Nu kmr tv:n, den enda som alla kanaler funkar på, vara ockuperad i ja, vad blir det? FLERA MÅNADER! Vrf ska jag vara dömd till en fotbollsgalen familj?  Okej om Sverige spelar, men TURKIET? Aja idag har jag iaf solat, börjar bli a la bruno asso :D Imorgon vet jag inte :( Antagligen dömd till att följa med till pappas tjejs pappas grillfest. Nu blev det lite krångligt men det får ni stå ut med.


/ Fotbollsälskaren number ONE

Halvdag!

Var på ungdomstagningen idag dåva, vi fick prata med en tysk kurator :) han var rolig. sen när vi skulle gå så fick vi en varsin kondom. Jag fick en ''exotic''. Sen gick jag hem till Freja där Danni var och vi kolla på Lords Of Dogtown. Fett bra film asso. Lätt sevärd! Sen åkte jag in till stan med Freja och Tova och shoppa lite ;) När vi satt utanför en H&M så kom det fram en kärring och kallade Freja för helvetesunge. Fett skum hon va asso :S Aja, nu äre iaf bara en vecka kvar till skolavslutningen! Längtar somfan.


Kalasmarathon

Min helg var lugn. I fredags var det orientering då. Igår hade min lillebror födelsedagskalas för att han fyller år på måndag. Tänk er en massa fyraåringar springa omkring i trädgården. Jag hade hand om fiskdammen. Det hände inte så mkt där. Idag var det släktkalas. Då hände det inte så mkt heller. Läste ut två fantastiskt bra böcker denna helg. Passionernas spel och Jag är djävulen. Verkligen läsvärda!

RSS 2.0