Signs - Acustic Version

Jävla bra låt. Kan inte sluta lyssna på den. Idag skällde min gympalärare på mig. För att jag fråga om badmintonnäten skulle vara sådär låga. Lite orättvist tycker jag. Ikväll blir det en språkkväll. Skulle man kunna säga. Ska skriva engelska och spanska. (Y).

Скейт

Dagens aktivitet: skridskor. I en timme. Ganska världelöst. Det tog en kvart att komma till Gustavsberg från Slussen. Men på vägen hem drog man ju såklart en nitlott. 50 minuter. Tror jag somnade till någonstans i nacka. Somnade nästan på tunnelbanan från t-centralen. Tror jag ska somna tidigt idag. Direkt efter Paradise.


.

Okej, nu är jag vaken. Typ bara jag. För att det var någon jävel som dundrade ner för trapporna precis utanför mitt rum. Och det hörs. Mycket. Kunde sovit till 11. Men nehej. Känns lite ensamt.

Fet schysst.


Let's dance to joy division

Snabba Cash var king. Fet bra. Nu har jag bara söndagsångesten kvar. Måste dammsuga. Inte trevligt. Enligt en spansk gubbe på tunnelbanan var Jenny i chock. Var tvungen att bita hårt i handen för att inte börja skratta. Asflabba. Nej men han var väl lite gullig. Satt där med sina nachochips och sportbag.

Bild från igår. Idag. Inatt. Jag vet inte riktigt när den togs. I Solna.

Fast cash

Fast cash, som Tobbias igår. Den ska jag i alla fall se idag. Med Jenny och två av hennes classmates. Det blir mys. Har inga förväntningar alls på filmen eftersom jag inte har läst boken. Ska göra det efter. Tror jag.

Well, the morning was complete

Idag ska jag bege mig till chillkrök hos Matilda. Chillkrök. Utan krök för min del. Så bara chill. Idag har jag varit duktig. Fixat tvätten och rensat information jag hittat om Nelson. Imorgon ska jag sammanfatta den. Sen är det bara att börja öva. Vecka 5 är det muntlig redovisning. Är inte nervös. Än. Kommer säkerligen bli det. Men idag/kväll ska jag inte tänka mer på det. Bara vara med några av de bästa människorna på denna blågröna planet.

Jag och Felicia på ett chillkrök hos Matilda för några månader sen. Fina terminatorögon.

You’re in the air, you’re in the air I breathe

f(x)= -2x+m
f(-3)=3f(0)
Matte B. Inte så svårt när man väl har fattat det. Slutade efter matten idag. Hade två lektioner. Det var schysst. Ska kanske träffa Felicia. Det vore mys. Ska bara finslipa mitt svar till Vg/Mvg frågan på samhällshemprovet. Men det blir nog bra. Hoppas jag. Funtar på att sålla lite information om Nelson Mandela som jag kan ha med i min muntliga presentation som är om typ två veckor. En vecka. På tisdag. Men det borde gå bra. Inga problem.

When I grow up, I want to be a forester. Run through the moss on high heels

Okej. Jag har träningsvärk. Inte kul. Känner mig som en kärring när jag går i trappor. Ja, hela tiden för den delen. Är helt slutkörd. Höll på att somna på tunnelbanan påväg hem idag. Skönt med helg snart i alla fall. Nu ska jag skriva hemprov. Och kanske lite engelska också.

Brandon Flowers. The man of my life.

And good luck with shooting the moon

Idag har jag nog haft den jobbigaste gympalektionen i mitt liv. Tveksamt att man kommer kunna ta sig upp för trappen imorgonbitti. Borde skaffa interntelefon så jag bara skulle kunna ringa till mamma så kunde hon fixa frukost på sängen. En mathiss skulle nog funka bra också. Sen slutade vi 17.00 idag. Det var lite jobbigt. Och jag hade glömt både vattenflaska och frukt. Ska inte göra om det misstaget igen. Imorgon slutar vi fem över halv fem så då tar jag med mig det. Ett äpple. Och vatten. Håller typ bara på med repetition nu i Matte B. Känns ganska så onödigt tycker jag. Eftersom man liksom redan kan det. Men det är säkert bra.

No sugar, no bull***t.

Var hos Freja idag. Som vanligt töntade vi oss och tog kort. Lika kul som vanligt.

Fett feina.
I alla fall, dagen idag. Kursmässa och matte b excel statestik. Kursmässan i sig gav kanske inte så mkt, men nu är jag ändå rätt säker på mitt val. Matten var inte heller så farlig, det var inte så mycket matte i sig eftersom excel gjorde uträkningarna åt en. Sen nu ska H&M göra ett sammarbete med...någon. Assnygga tröjor i alla fall! Spikat liks
.

White demon, where's your selfish kiss?

Okej. Facebook funkar inte. Allt utom facebook. Funkar fint. Dagen rullade på bra idag. Är faktiskt ganska så optimistisk nu när vi fått vårat första smakprov på Matte B. Men man vet ju aldrig. Veckan är chill. Bara lite engelska och ett samhälls-hemprov. Annars lugnt. Imorgon är det kursmässa. Usch. Beslutsångest.

Ibland är jag kool.

Slow dancing in a burning room

Okej. Mitt förra inlägg raderades. Hela sidan fuckade. FY. Jobbigt. Aja skrev att jag just nu lyssnar på John Mayer och att det är ytterst trevligt. Att jag kollade på blåsningen för inte så längesen och att det väl var bra. Och att imorgon så börjar vi med vårat nya schema men det är nästan samma i alla fall. Sådärja.

Rolihlahla Nelson Dalibungha Mandela


Läser denna just nu. Väldigt intressant. Faktiskt. Försöker hitta den på engelska. Har inte lyckats hitills.

Köpte denna idag. På rea. 85 spänn. Det tyckte jag var bra.

La elección individual

Fan också. Det här med individuella valen är ju jättejobbigt. Trodde det skulle vara lätt som en plätt liksom. Men nehej. Så blev det inte. För det första fick våran mattelärare Matte C att låta jätteläskigt. Typ obegripligt krångligt. Och att Matte D är enklare. Makes no sence. Nej, blev inte klokare på hennes tal. Sedan fick man också reda på att de individuella valen är väldigt betydande för ens framtida studier på högskola. Shit. Den hade jag helt missat. Så nu ska jag bestämma vad jag vill göra med resten av mitt liv, eller i alla fall en lång period framöver. Plötsligt blev allt väldigt svårt.

How to disappear completely

Alberta Cross,ett New York-baserade bandet, som består av Petter Ericson Stakee (sång, gitarr) & Terry Wolfers (bas). Mitt i prick. Så jävla bra.

Datorn är seg. Tror det är 12 virus på den. Eller mer. Vill i alla fall bara slänga den i väggen när ett par saker som i vanliga fall skulle tagit 20 min att göra nu istället tar en timme. Och min bror sitter och pratar med en kompis på COD om att de bara får möta en massa geeks. Sedan säger han att han levlade "YES". HycklarN höhö.


GE MIG!!!!KXDJHGULSD


finns inte i butiker förräns i mars </3

عشب الكناري / باريس

dresscode, myyyys. Hade ju studiedag och grejer. Vaknade 11, grymt skönt. Kan inte sluta lyssna på Flen/Paris. Nu ska jag väl plugga lite spanska preteritum. Ja. Det var väl det. Eller, jag saknar Frida Lejonclou. Så.

Off

Är ledig idag WHOHOOOOOOOOO. Sov till elva. Det var skönt. Sen gick jag ut och sprang. Det gick inte så bra. Tror det berodde på att jag inte käkat något innan. Kanske. Aja ska lägga upp lite grejjer i min nyuppsatta hylla nu. Skriver kanske mer ikväll.


Les sept derniers jours

Har alltid tyckt att franska är ungefär världens vackraste språk. Ytterst romantiskt. Je t'aime låter 1000000 gånger romantiskare än Jag älskar dig. Typ. Iaf toppartister v.1
Ny & gammal skit. En fin blandning.
 


Nyinspererad

Idag gav min mor mig en bunt kokböcker. "Tills du flyttar hemifrån" sade hon. Flytta hemifrån. Orden lät alldeles befängda i mitt huvud. Avlägset. Men sedan tänkte jag efter lite. Fan det är inte så lång kvar egentligen. 3-5 år kanske. Damn, tiden flyger bara iväg. Om exakt 78 dagar blir jag 17 år.

RSS 2.0