הם

Om 11 timmar kommer en taxi som tar oss till Stockolms Centralstation. GALET TAGGAD. Åre kommer blir sjukt. Sjukt kul. Har dock haft krupphosta hela dagen. Mindre kul. Snarare galet jobbigt. Önskar jag kunde slippa. Köpte två jättesnigga troosor, och en del godis. Lånade Mina Drömmars Stad på bibblan eftersom man inte kommer undan skolan ens på lov. Har redan läst den en gång, den är väl ok. Har nog glömt en del detaljer så det blir väl lite intressant läsning. Om man ska se det från den ljusa sidan då. Dock är den seg. Aja. Kommer inte ha tillgång till internet så hoppas ni alla får ett underbart sportlov!

I shall overcome


Hade matteprov idag. Talen såg kanske ut såhär direkt, men ekvationsssytem vare. Gick väl ok, tror jag. Några äckliga Vg-tal lurade på baksidan av pappret men G-delen var packat och klart. Var väldigt nogrann denna gång, så jag slipper allt slarv. Om exakt fem minuter ska jag laga tacos som jag förövrigt åt för väldigt längesen. Eller, nej förresten. Åt ju det i torsdags. Fick med mig en del plugg till lovet dåva. Finns ändå inte så mycket att göra uppe i Åre efter att liftarna har stängt. Juste. Jag ska dit. Det blir awesome. Sitter och lyssnar på Hard-Fi just nu. Var ett tag sen. Grymt äre.


Learn To Fly

Jag är trött. Jag är så trött att jag egentligen inte orkar skriva, men jag gör det ändå. Har pluggat satan idag. Sket i Shout Out Louds. MaB och sam </3. Tror jag kommer somna på dirren så fort jag lägger huvudet mot kudden.

If you fall hard, I fall harder.


Shout out louds imorgon. Blir lite tight med tid men säkert awesome. Lyssnar på Work just nu, grym platta. Om fem dagar åker jag till Åre. Grymt.

Топ артисти


Shutter Island


Såg denna med Anki idag. Den var mycket bra, tycker jag. Trodde dock att den skulle vara läskigare, blev bara riktigt rädd en gång. Men fortfarande, mycket bra. Alltid en fröjd att kolla på Leonardo Dicaprio. Köpte även ett par nya skor, kärlek vid första ögonkastet. Can't wait for spring. Tack för en underbar dag Anki <3

Fett fina.

<3

The Don

Okej, mitt facebook-konto är "Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologise for the inconvenience." , rätt så jobbigt faktiskt. Aja fikade och fönstershoppade lite idag med Jenny. Hur mysigt som helst. Allting avslutades i Mickes källare. Blev spöade i pingis men det var ändå värt det.

Fina ringar gör't!

Gulle :D

Rätt hungriga var vi faktiskt, kanske berodde på att vi aldrig fick våran mat...


Pelo nuevo

Ska snart in till stan och fika med Jenny och Olivia (?). Det blir bäst i alla fall. Håret ser bra ut. Tror jag. Är inte van än så jag tycker att det ser konstigt ut, men det är kanske bara jag.

Time to go...

....

Risky Business II

Sitter och lyssnar på Johnossi. Ytterst mysigt. Kom nyss hem från spelning på Svarta Fåret. Tova - glömde säga att dina solon var asbra! Imorgon är det fredag. FINALLY. Ska nog färga håret då. Kanske. Får se.

Bild från spelningen, fin mobilkvalité.

ترك لي وحده

Är grymt asförbannad just nu.

步行步行白痴

Sitter och dricker Loka Päron. Funderar på att ringa Nautilus Solna och boka tid för provträning. Fett schysst. Ska nog söka sommarjobb på grönan. (Y)

Grymt.


Jag är grymt kool. Inte. Har så ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och vi har bara äckliga brustabletter här. Eller det är inte själva tabletterna som är äckliga, det är att man måste dricka så mycket och då blir det äckligt. Eller något sånt. Äsch skitsamma. Snart ska jag gå och sjunga. Tjockt nice.

RSS 2.0