Nystart

Jag ska försöka göra min blogg lite unik nu. Jag tänker inte skriva så mycket om hur mina dagar ser ut, nej, jag tänkte skriva mer djupa tankar som kan ploppa upp i mitt huvud lite då och då. Jag tror att om man skriver vad man gör varje dag så tror jag att man tröttnar ganska lätt. För mig blev det lite mer som en rutin, inte som något jag faktiskt ville göra. Så nu ska jag ändra på det. Såklart kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv men jag vill att det bara ska vara meningsfulla saker den här gången. Jag menar, hur roligt är det att läsa att någon har skrivit t.ex. "jo, idag åt jag en macka". Jag tror varken läsaren eller utgivaren tycker att det är intressant. Det var det som fick mig att sluta ett tag, tror jag. Jag skrev bara hur mina dagar var och nästan aldrig om mina tankar eller känslor. För man har ju perioder i livet då det inte händer så mycket, och det hade jag nu i början av hösten. Då blev det inte så kul att skriva jag jag medge om. Sen hände allting på en gång typ och jag visste inte riktigt hur jag skulle kunna formulera dom känslorna i ord. Jag gick igenom den värsta perioden i mitt liv och orkade inte göra så mycket, så då blev bloggen inget jag prioriterade. Nu när det mesta är över känner jag att jag måste få det ur mig. Eftersom jag känner att jag inte riktigt kan prata om det så får jag skriva det. Så när jag kommer på en djup tanke kommer jag skriva ner den här. Det kommer inte bli varje dag men ganska ofta ändå.

Hoppas ni har en fortsatt underbar julhelg!

Juuuul

God Jul Gott Folk!


Har precis flyttat så vi har inte riktigt fått igång internet så det kommer bli svårt att skriva men jag ska göra så gott jag kan!

Ha en fortsatt underbar jul

Svek

Hösten 2008 har betytt mycket för mig. Trots att den större delen har varit den värsta perioden i hela mitt liv. Det är inget jag överdriver om. Jag blev skjuten mitt i hjärtat och sjönk ner på havets bottnen där det är som allra mörkast. Jag blev sviken av den personen som kanske betytte mest för mig just då. Jag har ingen aning om vad jag sagt eller gjort fel. Helt utan förvarning blev jag bortknuffad, bortstött. Jag har aldrig fått en förklaring till det och nu anklagar personen mig för att vara arg, att jag tydligen ska ha fuckat ur på honom. Inget jag vet om i alla fall. Visst kan jag vara lite fittig ibland, men jag är aldrig det mot någon som inte förtjänar det. Aldrig att jag skulle förnedra en oskyldig människa. I det här fallet är det i och för sig svårt att veta eftersom personen i fråga är som en mussla. Säger aldrig någonting och jag vet faktiskt inte varför. Det känns som om han inte vågar anförtro sig till mig av någon anledning. Nu är det kanske försent att komma med förlåtelse, men det är inte försent att komma med sanningen. Det jag vill säga är att jag jättegärna vill prata men att det inte är säkert att jag är öppen för förlåtelse eller försoning. Om jag är redo för det än, om jag någonsin kommer bli det. Men jag lovar att alltid lyssna, vad än det är som ska berättas.


RSS 2.0