Tisdag

Äh tror jag lägger ner skiten ett tag. Hejdå!

Torsdag

Anledningen till att jag inte har varit så aktiv/skrivit så mycket på sistonde beror på att jag känner att jag inte har något viktigt att skriva om. Allt rullar på som vanligt, och jag tycker att det är onödigt att skriva om meningslösa saker. Skriva "jo, idag åt jag en macka osv" tycker jag inte är värt att skriva. Jag menar, man äter ju mackor varje dag? Så varför skriva det VARJE dag då. Känns bara extremt jobbigt och onödigt. Så när det ploppar upp något kul lovar jag att skriva ner det.
Imorgon är det hagadagen, inget man ser ifram emot. På kvällen sen vet jag inte, kanske..lr nej.

Söndag

Idag är det söndag. Jag är fortfarande sjuk och trött och vi har tråkiga gäster här nu.
Åh jag pallar inte skiten. PALLARPALLARPALLAR inte. Har typ suttit vid datan hela dagen, vilket liv man har asså. Imorgon är det skola egentligen orkar jag inte men iaf. Gotland var bäst, ta mig tillbaka.

Fredag

Nu är klockan 22:39 och egentligen orkar jag inte skriva någonting men ska nog göra lite grann iaf. Jag är sjuk och sjukt trött. Har inte sovit alls. Det var varmt och fyra personer i två enmanssängar är för mycket. Fast det tänkte vi ju inte på då förstårs. Men det var iaf jättekul och som sagt, jag orkar faktiskt inte skriva mer nu.

Tisdag

Imorgon är det klassresa.  Det blir niice.


RSS 2.0